Intens genieten met het paradepaardje van Italiaanse koffie

Italië staat van oudsher bekend als hét koffieland. Het waren dan ook de Italianen die als eerste Europeanen een koffiehuis openden. Met de PrimaDonna Elite bouwt De’Longhi voort op deze trotse Italiaanse koffietraditie.

 

Bijna driehonderd jaar geleden opende Caffè Florian zijn deuren op het beroemde Piazza San Marco in Venetië. Daarmee kregen Italië én Europa hun eerste echte koffiehuis. Drie eeuwen later bestaat het Caffè nog steeds, en staat Italië bekend als hét koffieland van Europa. Daar werkt De’Longhi al 25 jaar aan ’s werelds beste koffie- en espresso-automaten.

Een authentieke Italiaanse espresso of cappuccino is daardoor makkelijk thuis te maken. Alle apparaten staan garant voor hoogwaardige kwaliteit, Italiaans design én een perfecte bereiding. Dit alles heeft ertoe geleid dat De’Longhi tegenwoordig wereldwijde marktleider is in volautomatische espressomachines. Het De’Longhi ontwerpteam werkt nog altijd vanuit geboortestad Treviso, vlakbij Venetië. En familiepatriarch Giuseppe de’Longhi ziet nog altijd toe op de kwaliteit van de apparaten.

Ongetwijfeld draagt die niet aflatende aandacht voor design en afwerking in belangrijke mate bij aan het grote gebruiksgemak van de volautomatische espressomachines van De’Longhi. Met één druk op de knop malen de volautomaten verse koffiebonen, om direct een perfect kopje pittige espresso of romige cappuccino te produceren. Met ieder slokje proef je als het ware de pure smaak van Italië.

Perfecte koffiecombinatie

De PrimaDonna Elite, die door de Consumentenbond al vier maal werd uitgeroepen tot ‘beste uit de test’, is het absolute paradepaardje van de De’Longhi volautomaten. Het is de perfecte combinatie van design, technologie en gebruiksgemak om al jouw koffiewensen op stijlvolle wijze te vervullen. Met de intuïtieve interface en functionaliteit van het 4,3″ kleuren-touchscreen kun je bijvoorbeeld eenvoudig een groot aantal voorgeprogrammeerde koffierecepten selecteren, van een caffè latte tot een espresso macchiato.

 

Met hetzelfde interface kun je al die recepten bovendien volledig aanpassen aan je eigen smaak. Van het aroma tot de hoeveelheid koffie, melk en de temperatuur. Zo krijg je altijd een mooie notenkleurige crèmalaag, uitgebalanceerde smaak en stevige ronde body. Het door de PrimaDonna Elite geproduceerde melkschuim is heerlijk stevig, romig en perfect van temperatuur. Zoals je van een échte Italiaanse cappuccino mag verwachten.

Gebruiksgemak

Coffee Link App

Naast technologie en design staat De’Longhi ook bekend om zijn gebruiksgemak en service. Zo kun je de PrimaDonna Elite op afstand bedienen met de Coffee Link App. Daarmee kun je vanuit je woonkamer of kantoor bijvoorbeeld vast je volgende cappuccino laten bereiden. Met de handige app kun je ook nieuwe recepten creëren en oneindig personaliseren. Daarnaast kun je in de app ook uitgebreid advies over onderhoud vinden.

Uitstekende garantie

Service aan huis

Op de PrimaDonna Elite krijg je maar liefst 3 jaar garantie. Bovendien kun je ook op de unieke Service aan Huis rekenen. Is er onverhoopt een probleem met je volautomatische espressomachine, dan komt de De’Longhi monteur gewoon thuis bij je langs om dat direct te verhelpen. Dit is geheel kosteloos tijdens de garantieperiode. Ideaal, want zo hoef je zelf niet de moeite te doen om je volautomaat weg te brengen of op te sturen. Én je kunt gewoon blijven genieten van je heerlijke Italiaanse koffie.

Bij aankoop van een PrimaDonna

Handige en inspirerende workshop cadeau

Naast het extra jaar garantie biedt De’Longhi kopers ook nog de mogelijkheid om een De’Longhi expert bij je thuis te ontvangen voor een Quick Start of een Coffee Tasting Workshop. Bij de Quick Start Workshop legt de expert  de volautomaat van A tot Z uit, en stelt deze volgens jouw wensen in. Tijdens de Coffee Tasting Workshop neemt de expert jou en enkele vrienden mee in de Italiaanse koffiewereld van De’Longhi.

Lease jouw De’Longhi PrimaDonna

Iedereen die wil genieten van een heerlijke kop koffie, heeft de mogelijkheid om een volautomaat uit de PrimaDonna range te leasen.
Je betaalt een vast bedrag per maand waarbij alle servicekosten en onderhoudsproducten zijn inbegrepen.

Benieuwd naar het paradepaardje van de Italiaanse koffie?

Lees meer over deze en andere bijzondere eigenschappen van de De’Longhi PrimaDonna Elite.